Reguli pe care trebuie să le știi când porți șosete femei

Fashion

Deși sunt destul de mulți cei care preferă să poarte șosete la sandale, mai bine uită de acest obicei. Nici măcar în cazul celor mici nu mai este valabilă această tendință a modei, așa că renunță. Cu atât mai mult când vine vorba despre șosete femei. Dacă totuși din varii motive nu vrei să renunți la șosete, atunci mai bine schimbă încălțămintea

Pe perioada sezonului rece și nu numai, să porți șosete nu este ceva ieșit din comun. Cu toate acestea, acest mic articol vestimentar le dă multora destul de multe bătăi de cap, din cauză că nu știu cum să le poarte pentru a sugera bun gust, eleganță și stil. Cu atât mai mult cu cât vine vorba despre reprezentantele sexului frumos, și despre ele am decis să ne ocupăm ceva mai jos. Așadar, dacă ești interesată de ce trebuie să ții cont atunci când avem de a face cu șosete femei, relaxează-te și citește ce ți-am pregătit.

Fără șosete multicolore la sandale

Deși sunt destul de mulți cei care preferă să poarte șosete la sandale, mai bine uită de acest obicei. Nici măcar în cazul celor mici nu mai este valabilă această tendință a modei, așa că renunță. Cu atât mai mult când vine vorba despre șosete femei. Dacă totuși din varii motive nu vrei să renunți la șosete, atunci mai bine schimbă încălțămintea.

Șosetele albe, doar la pantofii sport

Și am ajuns la eterna controversă, cea legată de șosetele albe. Deja nu mai este nevoie să îți spunem că nu este chiar cea mai bună decizie să porți o pereche de șosete albe la un costum elegant, dar ai rămâne surprinsă să vezi cât de multe greșeli se fac în acest caz. Chiar și multe doamne sau domnișoare au o mulțime de șosete femei de culoare albă, pe care le poartă în diferite combinații nu prea indicate. Tu trebuie să reții că șosetele albe se potrivesc doar când vine vorba despre pantofi sport. Dacă ai un outfit casual sau elegant, șosetele colorate de la Ciserom sunt cea mai bună decizie.

Culoarea pantalonilor, asortată cu a șosetelor

Multe femei poartă pantaloni, iar un look relaxat nu îi exclude deloc. Poți să porți și șosete femei dacă îți sunt necesare, doar că trebuie să ai grijă ca acestea să fie asortate cu culoarea pantalonilor.

Șosetele cu modele haioase rămân pentru acasă

Tuturor ne plac șosetele haioase, iar acestea sunt nu de puține ori darul cuiva drag pentru noi. Cu toate acestea, dacă intenționezi să ieși în oraș, mai bine renunță la ele și păstrează-le pentru serile în familie. În cazul în care ești la un interviu pentru un job, o întâlnire de afaceri sau chiar și un mic flirt, șosetele tale s-ar putea să nu fie tocmai o carte de vizită avantajoasă pentru tine.

Fără șosete la pantalonii scurți

Dacă pe perioada verii adori să porți pantaloni scurți, renunță la șosete. Poartă mai bine încălțăminte care să nu necesite purtarea de șosete femei, cum ar fi sandalele sau anumite modele de pantofi. Dacă totuși vei purta pantalonii pe un teren sport, atunci șosetele sunt indicate.

Optează mereu pentru șosete de calitate

Dacă vrei să nu ai parte de probleme cu mirosul picioarelor sau cu anumite afecțiuni legate de faptul că membrele nu sunt aerisite așa cum trebuie, alege mereu șosete femei de calitate. Chiar dacă poate ți se par mai scumpe decât cele de genul ”trei perechi la 10 lei”, îți vei da seama curând ca ai parte de mult mai multe avantaje dacă apelezi la cele de calitate de la Ciserom.

Peste 80 de ani de experiență

Pentru că tot am amintit de Ciserom, îți spunem că aici există o tradiţie de 86 de ani în producerea si comercializarea ciorapilor. Se produc şosete pentru nou născuţi, copii, femei şi bărbaţi, dresuri pentru nou născuţi, copii şi femei într-o gamă largă de mărimi, culori, modele şi combinaţii de fire, care se adresează tuturor categoriilor sociale, vârstelor şi gusturilor, iar calitatea este una la nivel ridicat.

Misiunea celor de la Ciserom este aceea de a duce mai departe cu perseverenţă şi îndemanare tradiţia de 86 de ani, de a identifica noi dorinţe ale consumatorului şi de a răspunde acestora cu dăruire şi pasiune.

Ciorapii şi şosetele lor sunt produse tricotate cu grijă, pentru ca fiecare dintre cei care le poartă să se poată simţi excelent, iar dresurile pentru nou născuţi şi copii sunt mereu călduroase şi prietenoase, special concepute pentru pielea lor sensibilă și delicată.

Produsele lor se găsesc în întreaga ţară în magazine specializate, supermarketuri, dar şi în reţelele de hypermarketuri: Metro, Real, Carrefour, Selgros, Cora. Produsele firmei pot fi vizualizate pe pagina web: www.ciserom.ro şi pot fi cumpărate prin magazinul on-line : shop.ciserom.ro şi prin cele două magazine din oraşul Sebeș (Str. Dorin Pavel, Nr.78; Str. Lucian Blaga, Nr.82 ).

Date de contact:

Strada: Str. Dorin Pavel nr. 78 Sebeș

Județul: Alba

Telefon: 0258733287

Fax: 0258731146

Distribuie Articolul