Folosește o cremă antirid bună și bucură-te de un ten frumos

Beauty

Pentru a nu agresa și mai mult tenul, recomandarea specialiștilor este să apelezi la o cremă antirid în compoziția căreia intră ingrediente naturale, care hrănesc și protejează pielea.

Oricât de bine ți-ai îngriji tenul, după vârsta de 40 de ani încep să își facă simțită prezența și ridurile. Există mai mulți factori care stau în spatele lor, dar nu despre ele vrem să îți vorbim acum, ci despre cum le poți atenua pe cele profunde sau chiar elimina pe cele definitive. O cremă antirid bună este cea care te ajută enorm în acest caz, iar din rândurile de mai jos vei afla multe lucruri interesante.

Alege o cremă antirid cu ingrediente naturale în compoziție

Pentru a nu agresa și mai mult tenul, recomandarea specialiștilor este să apelezi la o cremă antirid în compoziția căreia intră ingrediente naturale, care hrănesc și protejează pielea. Printre cele mai comune se află vitamina C, vitamina tinereții – denumirea populară a vitaminei E, acidul hialuronic, retinolul, ceramidele și extractele din plante.

Discută cu medicul dermatolog

Dacă îți este dificil să alegi o cremă antirid – ținând cont că există o mulțime de astfel de produse pe piața de specialitate, o discuție cu medicul dermatolog îți va aduce multe lămuriri. De asemenea, acesta va avea o serie de recomandări pentru tine, astfel încât să ții cât mai departe de tine semnele îmbătrânirii premature.

Schimbă stilul alimentar

O alimentație sănătoasă și echilibrată este una care are o mulțime de beneficii pentru organism și starea ta de bine. Ținând cont că vorbim de cei de peste 40 de ani, o schimbare în bine a stilului alimentar nu poate fi decât una care să te ajute să te menții activ/ă și în formă. Optează în special pentru acele alimente care sunt pline de antioxidanți, deoarece printre alte efecte, aceștia sunt recunoscuți pentru faptul că îți protejează organismul de efectele negative ale radicalilor liberi. Fructele și legumele nu trebuie să îți lipsească din alimentație, iar printre cele mai bune în acest caz sunt strugurii, fructele de pădure, avocado, măslinele, roșiile. O discuție cu un medic nutriționist îți va fi de mare folos, așa că nu ezita să apelezi la recomandările unui astfel de specialist.

Hidratează-te în mod corect

Cei mai mulți dintre noi uită complet de cât de importantă este hidratarea pentru a avea o piele frumoasă și lipsită de imperfecțiuni. Degeaba cumperi cea mai bună și scumpă cremă antirid dacă tu nu o ajuți să aibă efectul dorit. Este necesar așadar să te hidratezi așa cum trebuie, iar pentru asta trebuie să bei apă și ceaiuri neîndulcite. Sucurile, în special cele din comerț, chiar și cele despre care se spune că ar fi naturale, nu sunt indicate să fie consumate cu regularitate. Eventual, poți opta pentru apă infuzată cu legume sau fructe, pentru a-i oferi acestuia un gust bun și a te face să bei mai mult. Energizantele, băuturile alcoolice sau chiar și cafeaua nu sunt metode bune pentru a te hidrata.

Odihnește-te suficient

O odihnă suficientă este esențială pentru un organism sănătos, nu doar pentru o piele frumoasă. Un somn agitat sau prea scurt duce la apariția stresului, a oboselii și a lipsei de energie, iar toate acestea se văd cel mai bine pe pielea ta pentru început, urmând ca mai apoi și alte organe să fie afectate. Fă-ți un program de somn și vei vedea că efectele pozitive nu vor întârzia să apară.

Nu uita de demachiere

Chiar dacă în acea zi ai folosit sau nu machiaj, din rutina ta de îngrijire nu trebuie să lipsească demachierea. Este modul în care îți cureți cel mai bine tenul după o zi plină, așa că fă-ți o rutină de îngrijire de la care să nu te abați. Abia mai apoi poți aplica o cremă antirid care îți va ajuta tenul și mai mult să scape de aceste semne.

Produsele de la Keida, aliatul tău pentru un ten frumos

Anișoara Ivaniciuc este fondatoarea Keida și cea care a decis să împărtășească și altora din experiența pozitivă pe care a avut-o cu cosmeticele coreene. De aceea a dezvoltat rețete unice în cadrul Keida, ale cărei produse sunt realizate în laboratoare acreditate de Ministerul Sănătații din Coreea de Sud, cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Oricare ar fi produsele Keida spre care îți îndrepți atenția, cum ar fi o cremă antirid sau una de ochi, de exemplu, ai certitudinea că ingredientele pe care le conține sunt exact ceea ce trebuie. Să ai parte de o a doua tinerețe nu a fost niciodată mai ușor decât acum, cu Keida!

Date de contact

SC ZEN HOLSZ S.R.L

Cod unic inregistrare: RO36171540, Cod CAEN: 4791

Adresa sediu: Str. Dionisie cel Mic nr. 53,  Mun. Constanța, județul Constanța

Program: de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:00

Telefon: 0756790790

Distribuie Articolul